Veelgestelde vragen

Op onze FAQ pagina vindt u veel anwoorden met betrekking tot ons assortiment. Mocht het antwoord dat u zoekt er niet bij staan, stelt u dan gerust een vraag op ons contactformulier.

Vragen en antwoorden m.b.t. Pandora artikelen:

Pandora armbanden zijn er in verschillende lengtes. Om de juiste armbandlegte te bepalen meet u uw pols met een meetlink. Omdat er ook ruimte nodig is voor de bedels moet de armband niet te strak zitten. Tel daarom 2cm op bij de door u gemeten lengte.

Voorbeeld: U meet 17cm. Wij raden aan om dan een armband van 19cm te bestellen.

Pandora Clips können in der Mitte Ihrer Halskette oder Ihres Armbandes auf dem Gewinde befestigt werden. So lässt sich eine Einteilung der Elemente vornehmen, wodurch das Gewinde nicht nur funktionell sondern auch dekorativ wird. Falls Sie wünschen, dass sich die Clips frei bewegen, können diese auch an beliebiger Stelle, also nicht nur am Gewinde, eingesetzt werden.

Clips kunnen in het midden van uw ketting of uw armband op de schroefdraad worden gemonteerd. Zo kunnen de bedels opgedeeld worden, waarbij de draad niet alleen functioneel maar ook decoratief wordt. Als u wilt dat de clips zich vrij bewegen, kunnen deze ook los, en dus niet op het schroefdraad, geplaatst worden.

Let op: Clips passen niet op het schroefdraad op het begin of einde van uw halsketting of armband, alleen in het midden!

Pandora Duppelclips kunt u gebruiken om 2 armbanden met elkaar te verbinden. Veel Pandora fans bezitten meer dan een armband. U gebruikt de dubbelclip dus zodat de armbanden netjes op het gewricht bij elkaar blijven.

Muranoglas komt, zoals de naam al zegt, van het eiland Murano, gelegen niet ver van Venetië. Kleurige murano glasstaven worden tot ongeveer 1000°C verhit zodat de kunsthandwerker ze kan vormen.

Opermking: Aangezien alle Muranos handgemaakt zijn, zijn er altijd verschillen in grootte en kleur. Mocht u meerdere Muranos bestellen, dan zoeken wij altijd even grote exemplaren voor u uit.

Trollbeads Herstellung Glas

Pandora biedt verscheidene geschenkverpakkingen aan voor bedels, oorbellen, armbanden en halskettingen. U leest hieronder hoe wij uw Pandora bestelling verpakken.

Armbanden en halskettingen

Armbanden & halskettingen verpakking

Koopt u een Pandora armband of halsketting, dan wordt deze in de grote Pandora geschenkdoos verpakt.

14 Karaats goud bedels

pandora-element-geschenkbox

Koopt u een 14 karaats gouden bedel, dan wordt deze in de kleine geschenkdoos verpakt.

Zilver en Murano bedels

pandora-faltkarton

Koopt u een zilver- of Murano-bedel, dan wordt deze in de Pandora vouw-verpakking verpakt.

Alengio artikelen zijn 100% compatibel met Pandora en kunnen derhalve ook op Pandora armbanden gedragen worden.

Vragen en antwoorden m.b.t. bestellingen:

 Indien u artikelen wilt ruilen of retourneren, gebruikt u dan ons retourformulier.

U kunt de artikelen die u bij ons gekocht hebt, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking en de eventuele plastic verzegeling eveneens onbeschadigd zijn.

Instructies en het retourformulier vindt u hier.

Met elke bestelling op www.trendy-jewels.nl spaart u „Bonuspunten“. Deze punten kunt u inwisselen tegen interessante kortingen. Meer informatie over bonuspunten vindt u hier..

Artikelen die op voorraad zijn worden de eerstvolgende werkdag verstuurd en worden in de regel 1 a 2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bij u bezorgd.

Zodra uw retourzending door ons ontvangen is wordt deze binnen 2 werkdagen behandeld. Indien u aangegeven heeft dat u uw betaling terug wenst te ontvangen wordt het uitstaande bedrag binnen een week na behandeling van de retourzending middels dezelfde betaalmethode als waarmee u de bestelling betaald heeft, teruggestort.