Zilver Goud Murano Armbanden

MEEST BEKEKEN - ONTDEK ONS PANDORA ASSORTIMENT

ONTDEK DE FONKELENDE 2015 WINTERCOLLECTIE VAN PANDORA...

Dromerige Nieuwe Geschenken...

Waarom Pandora bij Trendy Jewels kopen?

Met het Trendy Jewels bonuspunten systeem spaart u bij iedere aankoop punten die u bij de volgende bestelling weer kunt inleveren. Op deze manier kunt u tot een korting sparen van maar liefst 100 euro per bestelling.

Hoogwaardige kwaliteit sieraden in de klassieke bead stijl met de beste prijs en kwaliteit verhouding op de markt

Artikelen op voorraad zijn met 24 uur onderweg naar u. In de regel moet u de bestelling binnen drie werkdagen in huis hebben.

Vragen en antwoorden m.b.t. Pandora artikelen:

Pandora armbanden zijn er in verschillende lengtes. Om de juiste armbandlegte te bepalen meet u uw pols met een meetlink. Omdat er ook ruimte nodig is voor de bedels moet de armband niet te strak zitten. Tel daarom 2cm op bij de door u gemeten lengte.

Voorbeeld: U meet 17cm. Wij raden aan om dan een armband van 19cm te bestellen.

Pandora Clips können in der Mitte Ihrer Halskette oder Ihres Armbandes auf dem Gewinde befestigt werden. So lässt sich eine Einteilung der Elemente vornehmen, wodurch das Gewinde nicht nur funktionell sondern auch dekorativ wird. Falls Sie wünschen, dass sich die Clips frei bewegen, können diese auch an beliebiger Stelle, also nicht nur am Gewinde, eingesetzt werden.

Clips kunnen in het midden van uw ketting of uw armband op de schroefdraad worden gemonteerd. Zo kunnen de bedels opgedeeld worden, waarbij de draad niet alleen functioneel maar ook decoratief wordt. Als u wilt dat de clips zich vrij bewegen, kunnen deze ook los, en dus niet op het schroefdraad, geplaatst worden.

Let op: Clips passen niet op het schroefdraad op het begin of einde van uw halsketting of armband, alleen in het midden!

Pandora Duppelclips kunt u gebruiken om 2 armbanden met elkaar te verbinden. Veel Pandora fans bezitten meer dan een armband. U gebruikt de dubbelclip dus zodat de armbanden netjes op het gewricht bij elkaar blijven.

Muranoglas komt, zoals de naam al zegt, van het eiland Murano, gelegen niet ver van Venetië. Kleurige murano glasstaven worden tot ongeveer 1000°C verhit zodat de kunsthandwerker ze kan vormen.

Opermking: Aangezien alle Muranos handgemaakt zijn, zijn er altijd verschillen in grootte en kleur. Mocht u meerdere Muranos bestellen, dan zoeken wij altijd even grote exemplaren voor u uit.

Trollbeads Herstellung Glas

Pandora biedt verscheidene geschenkverpakkingen aan voor bedels, oorbellen, armbanden en halskettingen. U leest hieronder hoe wij uw Pandora bestelling verpakken.

Armbanden en halskettingen

pandora-armband-geschenkboxKoopt u een Pandora armband of halsketting, dan wordt deze in de grote Pandora geschenkdoos verpakt.

14 Karaats goud bedels

pandora-element-geschenkboxKoopt u een 14 karaats gouden bedel, dan wordt deze in de kleine geschenkdoos verpakt.

Zilver en Murano bedels

pandora-faltkartonKoopt u een zilver- of Murano-bedel, dan wordt deze in de Pandora vouw-verpakking verpakt.

Alengio artikelen zijn 100% compatibel met Pandora en kunnen derhalve ook op Pandora armbanden gedragen worden.

logo-brand-pandora2
trendy-jewels-logo-e1446404639759

Uw voordelen bij Trendy Jewels

bonus

Tot 100,- euro korting!
Met Trendy Jewels bonuspunten spaart u tot wel 100,- euro aan korting per bestelling. Kijk op bonuspunten sparen voor meer informatie.

versand

Lage verzendkosten en snelle levering! Wij versturen uw gehele bestelling binnen Nederland verzekerd op voor maar 2,95 per bestelling – ongeacht hoeveel artikelen u bestelt.

bezahlung

Groot betaalgemak!
U betaalt via iDeal, Bankoverschrijving of PayPal (+credit kaart) veilig, snel en zonder kosten.

retoure

Onze extra garantie!
Voor al uw aankopen geldt: tot 30 dagen retourneren en geld terug.

Pandora

Pandora is een wereldwijd bekend merk, beroemd om zijn prachtige bedelarmbanden. In slechts een paar jaar veranderde een lokale Deense juwelier het bedrijf tot een toonaangevend internationaal sieraden bedrijf dat haar producten in meer dan 70 landen verkoopt.

Bij Trendy Jewels bieden wij meer dan 1000 verschillende Pandora bedels en sieraden aan, zoals Armbanden, Bedels, Ringen, Halskettingen, Oorbellen en veel meer.

Ontdek en geniet van onze Pandora collectie.